Vacanță la Jurilovca

        Jurilovca este una dintre cele mai frumoase comunități din Dobrogea, mulți spun că cea mai frumoasă,  fiind situată în inima Dobrogei, având o localizare perfectă pentru turiștii interesați de natură, cultură, istorie și relaxare. Acesta este locul perfect pentru a descoperi Dobrogea naturală și culturală prin experiențe inedite și pentru a crea amintiri de neuitat.

Jurilovca

     Jurilovca este situată la intrarea în Delta Dunării și în Laguna Razim-Sinoe, fiind și punctul ideal de plecare pentru Gura Portiței, plaja dintre mare, deltă și lac, dar și pentru a descoperi vechile cetăți antice, Argamum, Enisala sau Histria. Cea mai mare comunitate de pescari din România oferă turiștilor experiențe culinare deosebite cu preparate din pește udate cu vinuri bune din solul dobrogean.

     O vacanță la Jurilovca înseamnă interacțiune cu comunitatea lipovenească, înseamnă relaxare pe cea mai frumoasă plajă din România, la Gura Portiței, înseamnă plimbare cu barca, înseamnă descoperiri antice la Cetatea Argamum și Cetatea Enisala, înseamnă vizite la case și gospodării tradiționale, înseamnă preparate din pește și cine de poveste.

Cetatea Argamum

Pensiunea noastră are 7 camere și este clasificată de Ministerului Turismului la 2 margarete. Este situată convenabil în centrul localității Jurilovca, la 100 de metri de Biserica Ortodoxă pe rit vechi și la 300 de metri de miniportul turistic de unde plecăm în Deltă, în Laguna Razim-Sinoe și la Gura Portiței. Noi vom fi gazdele  și ghizii dumneavoastră.

Cazare

Cazare Jurilovca

Facilități

Cazare Jurilovca

Gastronomie

Pensiunea Milica Mancare

vă așteptăm la jurilovca